мода, спорт

 Тренди спортивного взуття 2022

Стилісти прогнозують, що у 2022 році кросівки стануть одним з основних елементів гардеробу.

Працівники повертаються з віддаленої роботи до офісів, а от дрес-код не поспішає повертатися разом з ними. Схоже, тепер у ще більшій кількості сфер кросівки стануть цілком прийнятним варіантом повсякденного взуття і побачити  трендові моделі спортивного взуття можна буде не лише на спортивних змаганнях. 

Класику чи футуризм, унісекс чи інновації, що у 2022 році оберете ви?

Бренди спортивного взуття у новому сезоні пропонують новинки на всі смаки:

 

1.   Завжди актуальна класика

Якщо ви не знаєте, з чого почати свою подорож по магазинах – почніть з класики. Класичні кросівки універсальні, їх можна носити в будь-якій ситуації.

Є взуття, яке ніколи не виходить з моди, наприклад, класичні білі кросівки. Вони підходять до різних стилів та різного одягу.

(Nike Air Force 1)

Додати акцентний колір до білого взуття — найкращий спосіб створити актуальний образ у 2022 році.

 

2.   Мода на ретро

Тенденції циклічні, тому не дивно, що взуття у стилі 70-х знову актуальне. Олдскульні кросівки – один з найгарячіших трендів наступного року.

(New Balance 550 Sneakers)

Жоден бренд не оминув у своїх колекціях ретро-теми, але Nike полюбив її особливо і Blazer Mid ’77 Vintage повернулася як у традиційних, так і в модних кольорах. 

(Blazer Mid ’77 Vintage Suede)

Якщо хочете бути по-справжньому яскравими – обирайте кросівки насичених відтінків.

 

3.   Кремезні кросівки (Chunky sneakers) та дизайн майбутнього.

Один за одним бренди знову повертають у моду жіночі та унісекс версії «татусевих кросівок», роблячи їх більш футуристичними.

(Pyer Moss chunkysneaker unisex white yellow)

Космічний дизайн новинок може спершу здатися дивним, але варто придивитися до них уважніше і ви оціните інноваційність та ультрасучасний вигляд.

(Reebok Premier Road Modern)

 

4. І для нього, і для неї

Виробники спортивного взуття нарешті почали випускати широкі розмірні лінійки своїх моделей, тому трендові  жіночі кросівки у 2022 році часто будуть досить лаконічними і зовсім не рожевими.

(New Balance Made in USA 992 Suede and Mesh Trainers)

 

5.   Технологічні новинки

Щороку кросівки стають ще більш технологічно досконалими. Nike поміщає 11 000 намистинок у підошви  моделі Joyride Run,  щоб вийшли м’які кросівки для прогулянок і легкого бігу з інноваційною системою амортизації.

(Nike  Joyride Run)

“Кросівки, що самі шнуруються” теж уже не фантастика, а реальність. Спеціальний мотор, який автоматично регулює силу натягу шнурівки, дозволяє кросівкам підлаштовуватися під ногу баскетболістів. Вбудована система шнурівки FitAdapt регулюється вручну кнопками або ж за допомогою смартфону.

(Nike Adapt BB )

 

6.   Кросівки, що дбають про екологію

Сучасна мода тяжіє не лише до технологічності, але й до сповільнення, екологічності та єднання з природою. Ви теж вважаєте, що брендам варто активніше переходити на використання повторно перероблених матеріалів та зменшувати кількість відходів виробництва?

Тоді зверніть увагу на кросівки від Stella McCartney

(Loop logo-embossed recycled shell and vegetarian leather sneakers)

Adidas теж не стоїть осторонь тренду на екологічність та  анонсує випуск класичної моделі Stan Smith з використанням матеріалу Mylo. Кросівки матимуть підошву з натурального каучуку та верх із замінника шкіри, виготовленого не з пластикових полімерів, а з грибів.

(adidas stan smith mylo)

 

7. Індивідуальний підхід у тренді

Мода вже не ставить нам жорстких рамок. Щороку пропонуючи широку палітру трендів, вона дає можливість обрати саме те, що пасуватиме до вашого характеру, настрою, стилю життя. Трендовий образ легко створити за допомогою модних кросівок. А от для того, щоб пристосовувати будь-яке взуття до індивідуальних особливостей вашої стопи варто використовувати індивідуальні ортопедичні устілки.

 

Прагнете бути більш продуктивними протягом дня чи зробити ваші тренування ще ефективнішими? Подбайте про якісну підтримку ваших стоп та оптимальну поставу. Обирайте якісне взуття та зробіть його на 100% індивідуальним за допомогою устілок Insoly!